e
Banner

Etiketler: ata freight



ATA Freight Line 20. yılını kutluyor


Yayın: 19-01-2016
Kategori: Özel Röportaj

ATA Freight Line Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Cengiz Oğuzhan, 2015’in şirketleri açısından 4 yeni ürünü müşterilerine tanıttıkları, kurumsal kimliklerini ve web sitelerini baştan aşağı yeniledikleri, yurtiçi ve yurtdışında yeni ofisler açtıkları ve yeni yatırımlar yaptıkları bir yıl olarak geçtiğini söyledi. 




ATA Freight’e inovasyon ödülü


Yayın: 18-05-2016
Kategori: Lojistik

New York merkezli global lojistik firması ATA Freight, lojistik yönetimi çözümü olan - Vizio MyWay ürünüyle dünyanın sayılı tarım ekipmanları üreticilerinden olan John Deere firması tarafından, inovasyon ödülüne layık görüldü.




ATA Freight proje lojistiğinde ‘STAR’laştı


Yayın: 14-04-2017
Kategori: Lojistik

ATA Freight, global 3PL hizmeti veren ilk 50 firma arasına girme hedefini proje lojistiğindeki başarılarıyla da destekliyor. Türkiye’de çözüm sundukları projelerden birinin STAR Rafineri olduğunu vurgulayan ATA Freight Endüstriyel Projeler Müdürü Feyza Ercengiz, “2018’de bitecek 5.7 milyar dolarlık bu projede ATA Freight proje departmanı, 350.000 m3 ve 140.000 ton civarında proje yükünü elleçlemiş olacak” dedi. 
 
 
 




ATA Freight Türkiye Genel Müdürü Haluk Yavuz: Pazara daha fazla nüfuz edeceğiz


Yayın: 19-12-2017
Kategori: Lojistik

2017’nin “En İyi 10 Taşımacılık Yönetimi Çözüm Sağlayıcılarından” biri olarak seçilen ATA Freight, Türkiye’de yeni genel müdürü Haluk Yavuz ile 2018’de pazara daha fazla nüfuz ederek, agresif bir büyüme hedefliyor. Satış alanında güçlü bir tecrübeye sahip olan Yavuz, ajandasındaki başlıkları, satış ekibini daha da güçlendirmek, güçlü oldukları servislerin yanı sıra hava kargo ürününe de ağırlık vermek olarak açıkladı. 




ATA Freight reaches global markets


Yayın: 27-02-2019
Kategori: Lojistik

ATA Freight’s main goal is to become among top 50 3PL companies by 2026, and all the employees are working really hard to achieve this goal.




İstanbul Havalimanı’ndaki ilk yüklemeye ATA Freight imza attı


Yayın: 20-03-2019
Kategori: Havayolu
Etiketler: ata freight hava kargo

İstanbul Havalimanı’ndaki ilk hava kargo yüklemesi ATA Freight tarafından yapıldı. 5 bin 234 kg’lık tekstil yükünden oluşan kargo, İstanbul’dan Bangladeş’in başkenti Dakka’ya gönderildi. 




ATA Freight Group’un yeni CEO’su Matt Goker oldu


Yayın: 07-02-2022
Kategori: Lojistik

Dünyanın önde gelen küresel lojistik ve nakliye hizmetleri sağlayıcısı ATA Freight Group’un Operasyondan Sorumlu Başkanı (COO) Matt Goker, CEO pozisyonuna terfi etti. ATA Freight Group Matt Goker ile istikrarlı büyümesini sürdürecek.